طراحی داخلی ساختمان های تجاریمبلمان اداری

پارتیشن شیشه ای اداری | پارتیشن شیشه ای چیست و چه کاربردی دارد؟

با توجه به گسترش روزافزون صنعت و تعدد ادارات و مجموعه  های تجاری و اداری خصوصا و دولتی هر مجموعه ای نیازمند تقسیمات فضایی می باشد تا بتواند تراکم لازم برای حضور کارمندارن آن مجموعه و ارباب رجوع آن شرکت تامین نمایند. پارتیشن یکی از بهترین و زیبا ترین گزینه برای این تقسیمات می باشد و بستگی به فضای موجود می تواند از انواع متریال های موجود اعم از چوب،آجر، گچ،دیوار های پیش ساخته و شیشه ساخته شود. در میان متریال های نام برده شیشه بیشترین میزان و درخواست اجرا را در میان مشتریان دارا می باشد. زیرا علاوه بر زیبایی،سطح کمتری را اشغال نموده و دید بصری را از بین نمی برد شما درباره پارتیشن شیشه ای چه می‌دانید؟ در این مطلب تا پایان همراه ما باشید تا با پارتیشن شیشه ای بیشتر آشنا شوید.

پارتیشن شیشه ای چیست؟

پارتیشن شیشه همان دیوار شیشه می باشد که با ظاهری زیبا، تاثیر چشمگیری بر روی دکوراتیو فضا دارد. پارتیشن شیشه ای یک عنصر منحصر به فرد، در جهت تفکیک فضاها و عایقی صوتی به شمار می آید.

  • به راحتی می توان با شیشه، فضای اداری را تقسیم بندی کرد.
  • پارتیشن شیشه ای یکی از ابزارهای سریع و ساده برای بروزرسانی یک دفتر کاری می باشد.
  • پارتیشن شیشه توسط فریم های آلومینیومی، استیل و یا سایر نگه دارنده شیشه، ایجاد می گردد.

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌لس

همانطور که از نام این سبک پارتیشن شیشه‌ای مشخص است، درواقع نکته حائز اهمیت آن، استفاده حداقلی از پروفیل در ساختار این نوع پارتیشن است. در این سبک پارتیشن های شیشه‌ای، پروفیل‌ها حداقل فضا را اشغال می‌کنند و فضای بیشتری در اختیار شما قرار می‌گیرد، هم‌چنین وضوح، دید و شفافیت بیشتری را به ارمغان می‌آورند.

از دست ندهید
سبک نئوکلاسیک چیست؟ + بررسی شاخصه‌های دفتر کار نئوکلاسیک Neo-classic design


آینه طلایی تتراگلس در اشکال و فریم‌های متفاوتی تولید شده و می‌تواند برای هر نوع سلیقه‌ای مناسب باشد. آینه‌های طلایی این مجموعه دارای طیف‌های متفاوتی از رنگ طلایی بوده و می‌تواند برای هر نوع استفاده‌ای و در هر جایی مناسب باشد.

پارتیشن شیشه‌ای فریم‌دار

اگر فضای کاری شما محدود نیست این شانس را دارید تا برای اجرا و نصب پارتیشن‌، انتخابتان را از میان طرح‌های بیشتری انجام دهید. پارتیشن‌های فریم دار شیشکس با ظاهری جذاب و متفاوت برای زیباسازی محیط کار شما در دو مدل پلاس و دوپیا قابل سفارش هستند.

اتصال شیشه‌ها

پارتیشن‌های فریم‌لس بروزترین و جدیدترین نوع پارتیشن شیشه‌ای هستند که زیبایی خاصی به فضای شما می‌بخشند. در این پارتیشن‌ها از کم‌ترین پروفیل عمودی استفاده شده و اکثر پروفیل‌ها بصورت افقی نصب می‌گردند و برای اتصال شیشه‌ها به یکدیگر از نوارهای درزگیر پلی کربنات H، چسب UV لاکسیل ایتالیا و لامپ uv، چسب دوطرفه شفاف فلکسیبل و… استفاده می‌گردد. تمام موارد ذکر شده، مخصوصا چسب uv تاثیر بسزایی در جلوگیری از انتقال صدا (تا چهل دسیبل)، جلوگیری از انتقال گردوغبار (آنتی استاتیک)، ممانعت از ردوبدل شدن گرما و سرما (insulation) را دارد.

انواع فریم برای پارتیشن شیشه ای کدامند؟

در پارتیشن ها می توان از فریم استفاده کرد. بهترین نوع فریم مصرفی استیل می باشد. فریم استیل مصرفی درسان جام از بهترین کیفیت برخوردار می باشد. استیل مصرفی مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت و هوا دارد که برای تمامی شرایط آب و هوایی مناسب است.

از دست ندهید
انواع میز کار اداری را بهتر بشناسیم

در پارتیشن استیل برای فریم بندی از پروفیل آهنی و برای زیبایی بیشتر, از کاور استیل استفاده می شود. فریم ها می تواند از جنس استیل, آلومینیوم و آهنی باشد. فریم ها قابلیت اجرا در رنگ های مختلف بصورت رنگ کوره ای را دارند.

مراحل آماده سازی پارتیشن اداری شیشه ای

عموما در پروژه های اداری از پارتیشن اداری با پروفیل الومینیوم استفاده می گردد. در واقع پارتیشن های چوبی MDF جای خود را به پارتیشن الومینیومی داده اند. روال کار به این صورت می باشد که بعد از اخذ تماس از سوی متقاضی و کارفرما، کارشناسان و طراحان شرکت تتراگلس در محل پروژه حضور بعمل می اورند و با ادوات اندازه گیری از قبیل متر لیزری و تراز لیزری، اندازه گیری و عکس برداری و فیلم برداری دقیق از محل را انجام می‌دهند.

در مرحله بعد توسط نرم افزار اکسل سایز های پروفیل ها را استخراج و با برنامه اتوکد اندازه گیری را به مرحله کاربردی تبدیل می کنند و یک شماتیک و 3D از محلی که قرار به اجرای پارتیشن در آن است را به مشتری ارائه می دهند.

بعد از بدست اوردن طراحی اولیه و موافقت ضمنی کارفرما، سایزهای دقیق پروفیل و شیشه ها استخراج می گردد. شایان ذکر است که تیم طراحی تتراگلس راهنمایی لازم در جهت انتخاب نوع پروفیل، شیشه و یراق آلات با توجه به موقعیت محیطی فضا به متقاضی ارائه می دهند تا مشتری با تایید یا ایجاد تغییرات در طراحی اولیه به یک جمع بندی کامل برسد و بعد از همسویی نظرات کارفرما و تیم طراحی، طرح نهایی را با نرم افزارهای معماری از قبیل 3D MAX منعکس کرده و طرح فاینال یا نهایی را آماده اجرا می کنند.

از دست ندهید
راهنمای خرید بهترین میز و عسلی

انواع پارتیشن شیشه ای

  1.  پارتیشن شیشه ای طرح سیلور
  2. پارتیشن شیشه ای طرح ایتالیایی
  3. پارتیشن شیشه ای طرح دوجداره
  4. پارتیشن شیشه ای طرح کرتین وال

پارتیشن شیشه‌ای طرح سیلور

در پارتیشن طرح سیلور، فریم های نگهدارنده شیشه های ثابت از نوع  فریم سه سانت دو تکه نوارخور است، تکه نگهدارنده به صورت ال (L) بر روی زمین و کف نصب می گردد و پس از قرار گرفتن شیشه، قسمت متحرک بر روی قسمت اصلی قفل می گردد. لازم به ذکر است که در این نوع فریم، از لاستیک های مخصوصی جهت برطرف کردن ارتعاش استفاده می گردد.

طرح ایتالیایی

در پارتیشن طرح ایتالیایی، از فریم مخصوصی که اصطلاحا آن را فریم شیار مرکز می نامند، استفاده می گردد. در واقع این فریم ها از استحکام بالایی برخوردار هستند، در این سبک از پارتیشن همانند پارتیشن های طرح سیلور شاهد اجرای فریم در سقف، کف و دیواره ها هستیم. فریم های شیار مرکز به صورت یک تکه بوده و زوار متحرکی ندارند و پس از نصب فریم بر روی سازه ها، شیشه در داخل آن قرار گرفته و به وسیله نوارهای لاستیکی مخصوص محکم می گردد.

استحکام و زیبایی بیشتر از تفاوت های این مدل پارتیشن با مدل طرح سیلور می باشد.

طرح دوجداره

 به منظور کاهش تبادل صدا و حرارت از پارتیشن های دوجداره استفاده می گردد. در فریم های ثابت 2 عدد شیشه 6 میل به فاصله 7 الی 10 سانتی متری از هم نصب می گردد و می توان با توجه به  فاصله ایجاد شده بین شیشه ها از پرده کرکره ای با قابلیت تنظیم کنترل دید و نور بهره برد.

از دست ندهید
اهمیت نورپردازی دفتر کار چیست؟ + بررسی اصول نورپردازی در طراحی دفتر کار

بدیهی است که در این مدل پارتیشن، درب های بازشو به صورت تک جداره اجرا می گردد.

طرح کرتین وال

از تفاوت این نوع پارتیشن با پارتیشن دوجداره می توان به تقسیم بندی شیشه به صورت افقی اشاره کرد. این مدل از استحکام بالاتری نسبت به پارتیشن دوجداره برخوردار است. شیشه ها در ارتفاع  کار 2 یا 3 قسمت می شوند و در هر قسمت می توان از طرح سندبلاست استفاده کرد، همچنین در این نوع پارتیشن می توان تلفیقی از چوب و شیشه را کنارهم ارائه داد.

پارتیشن شیشه ای متحرک چیست؟

پارتیشن شیشه ای متحرک و یا ریلی به پارتیشنی گفته می‌شود که در طول محور ریل سقفی یا کفی جابجایی دارد. این نوع پارتیشن از نوع سکوریت 10 میل است. اگر فضایی دارید که می‌خواهید به‌صورت موقت به دو قسمت تبدیل کنید، پارتیشن شیشه‌ ای متحرک، بهترین گزینه برای انجام این کار است.

  • پارتیشن شیشه‌ ای متحرک بیشتر به دو صورت آکاردئونی و یا پانلی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • از ویژگی‌های منحصربه‌فرد پارتیشن شیشه‌ ای متحرک، تقسیم‌بندی مؤثر محیط  داخلی طراحی‌شده است.
  • پارتیشن شیشه‌ ای متحرک، برای ساخت فضاهای کوچک از دل یک فضای بزرگ داخلی در ادارات و مکان‌های تجاری بسیار مناسب است.

چه عواملی بر قیمت پارتیشن تاثیرگذارند؟

پارتیشن با فریم طرح ایتالیایی در رده قیمت گران قرار میگیرد و پارتیشن های طرح سیلور در رده قیمت ارزان قرار میگیرد، عوامل موثر بر قیمت پارتیشن ها به موارد زیر بستگی دارد :

  • سازه آهنی با رنگ کوره ای و یا استنلس استیل
  • انواع فریم آلومینیومی رنگ کوره ای با اندازه های مختلف
  • رنگ فریم آلومینیومی(الکترواستاتیک، آنادایز، رنگ کوره ای)
  • تعداد درب های باز شو موجود در طراحی پارتیشن شیشه ای
  • چگونگی باز شدن درب های شیشه ای(لولایی و یا کشویی)
  • نوع یراق مصرفی(استنلس استیل، سربی وآلومینومی)
  • متراژ، ضخامت و رنگ شیشه سکوریت
از دست ندهید
نکاتی که باید درباره پادری آلومینیومی بدانید

سخن پایانی

در این محتوا درباره پارتیشن شیشه ای بیشتر خواندیم. قابل ذکر است در ساخت و اجرای این نوع از سازه ها می توان از انواع شیشه مانند شیشه سکوریت, شیشه لمینت, شیشه دو جداره و… استفاده کرد. در این بین شیشه سکوریت کاربرد بیشتری در پروژه های پارتیشن دارد. نوع شیشه سکوریت مصرفی در این پارتیشن ها سکوریت ۱۰ میلیمتر می باشد. استفاده از شیشه های با ضخامت کمتر از ۱۰ میلیمتر علاوه بر اینکه صرفه اقتصادی ندارد بلکه خسارات مالی را نیز به همراه دارد و دلیل آن عدم مقاومت شیشه و عدم اتصال صحیح در یراق آلات می باشد.

امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا