طراحی داخلی ساختمان

روشویی کابینتی خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟

یکی از لوازمی که در همه سرویس بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد روشویی کابینتی است. این محصول علاوه بر کاربردی که دارد باعث زیبا شدن محیط و نظم بیشتر می‌شود. روشویی کابینتی در جنس و ابعاد متفاوتی در بازار به فروش می‌رسد. برای این که بتوانید یک روشویی مناسب خریداری کنید، باید ویژگی‌های آن را در نظر بگیرد تا در موقع خرید دچار ابهام نشوید. در این مقاله به بررسی ویژگی‌های روشویی کابینتی و به نکات مهم در حین خرید آن می‌پردازیم. پس با ما همراه شوید.

1.      نوع روشویی کابینتی

روشویی کابینتی از نظر نوع نصب به دیواری و پایه‌دار تقسیم می‌شود که هرکدام با توجه به فضا و مکان استفاده، انتخاب و خریداری می‌شود. انواع روشویی کابینتی عبارتند از:

  • روشویی کابینتی پایه‌دار

این نمونه روشویی بیشتر برای سرویس‌های بهداشتی که فضای بزرگی دارند استفاده می‌شود. فضای موجود در این روشویی کمک می‌کند تا لوازم بهداشتی به صورت منظم در آن قرار گیرد. همچنین قرار گرفتن این نوع روشویی بر روی زمین ایمنی بیشتری دارد.

  • روشویی کابینتی دیواری

یکی از گزینه‌های مناسب برای سرویس بهداشتی های کوچک، انتخاب روشویی کابینتی دیواری است‌‌. همانطور که از اسم آن مشخص است به وسیله پیچ به دیوار متصل می‌شوند. درب این نوع روشویی به وسیله جک رو به بالا یا پایین باز می‌شود و عمدتاً فضای خیلی کمی برای نگهداری وسایل در آن وجود دارد.

از دست ندهید
نورپردازی از اتاق خواب تا سقف پذیرایی

انتخاب هر کدام از این روشویی‌ها به فضا و سلیقه شما برمی‌گردد. حتی میزان بودجه‌ای که برای این خرید روشویی کابینتی در نظر گرفتید کمک می‌کند تا شما خرید مناسبی را انجام دهید.

2.      جنس روشویی کابینتی

  • روشویی کابینتی MDF

امروزه روشویی کابینتی در جنس‌های مختلف تولید و به بازار عرضه می‌شود. یکی از این نمونه‌ها ام‌ دی اف است که در برابر رطوبت دوام زیادی ندارد و بعد از چند سال باید تعویض شود. از مزایای این نوع کابینت می‌توان به قیمت پایین آن اشاره کرد.

  • روشویی کابینتی چوبی

روشویی کابینتی چوبی از یک ورق کامپوزیت (ذرات چوب و چسب) و حرارت دادن آن تولید می‌شود. عمدتاً لایه رویی روشویی را از چوب، ملامین یا لمینت می‌سازند. روشویی کابینتی چوبی در مقابل بخار آب و رطوبت بسیار آسیب پذیر است و شکل ظاهری خود را از دست می‌دهد.

  • روشویی کابینتی PVC

پی وی سی نوعی پلاستیک فشرده است که در مقابل رطوبت، ضربه و حتی حرارت مقاومت بالای دارد و سالیان متمادی می‌توانید از آن استفاده کنید. تنوع رنگ و طرح روشویی کابینتی PVC بسیار زیاد بوده و شما می‌توانید با توجه به دکوراسیون خود یکی را انتخاب کنید.

همچنین در برابر ضربه و خش مقاوم بوده و به خاطر وزن کمی که دارد به راحتی جابه‌جا می‌شود. سعی کنید به نوع پی وی سی دقت کنید که از نوع با کیفیت باشد‌.

از دست ندهید
طراحی به سبک تلفیقی چیست و چه کاربردی در طراحی دکوراسیون دارد؟

3.      ابعاد روشویی کابینتی

امروزه روشویی کابینتی در ابعاد و اندازه متفاوتی تولید می‌شود؛ اما اکثر روشویی‌ها دارای ابعاد استاندارد ۸۰ سانتی‌متر ارتفاع، طول ۴۰ الی ۶۰ سانتی‌متر و عمق ۴۰ الی ۵۵ سانتی‌متر دارند. بهتر است قبل از خرید فضای سرویس بهداشتی را اندازه‌گیری کنید. همچنین باید فضای کافی برای رفت و آمد در نظر گرفته شود که بعد از خرید دچار مشکل نشوید. حتماً محل شیر روشویی و اتصالات را بررسی کنید.

4.      رنگ و طراحی روشویی کابینتی

روشویی کابینتی در رنگ‌ها و طرح‌های متنوع روانه بازار می‌شود؛ اما رنگ‌های سفید، طوسی و طرح چوب بیشترین تقاضا را دارد. در هنگام خرید بهتر است رنگ روشویی را متناسب با دکوراسیون سرویس بهداشتی انتخاب کنید. همچنین طرح‌های متنوعی با توجه به ابعاد و نوع کاشی و سرامیک سرویس بهداشتی در بازار وجود دارد.

5.      طریقه بار و بسته شدن درب روشویی کابینتی

درب روشویی کابینتی هم به صورت لولایی یا کشویی بالا و پایین باز می‌شود. در موقع خرید با توجه به فضا و نحوه باز و بسته شدن درب روشویی گزینه مناسب را انتخاب کنید.

6.      قیمت روشویی کابینتی

تولیدکنندگان زیادی در حیطه تولید روشویی کابینتی فعالیت دارند که کمتر در قالب فروشنده وارد بازار خرید و فروش می‌شوند. یعنی روشویی کابینتی را در اختیار فروشنده قرار می‌دهند تا به دست مصرف کنندگان برسانند. همین واسطه گری خود عاملی بر افزایش قیمت این محصول در بازار است.

از دست ندهید
دکوراسیون شیک و مدرن برای اتاق کودک

همچنین تمام ویژگی‌هایی که برای روشویی کابینتی برشمردیم؛ مانند اندازه، جنس، طرح، رنگ و غیره بر روی قیمت روشویی تأثیر می‌گذارد. هر چه از متریال با کیفیت در ساخت روشویی استفاده شود قیمت بیشتری خواهد داشت.

چند نکته مهم هنگام انتخاب روشویی کابینتی

  • در موقع خرید روشویی کابینتی به ضد آب بودن آن توجه کنید و فقط زیبایی را ملاک قرار ندهید.
  • به سطح روشویی دقت کنید باید صاف و یکدست باشد.
  • در انتخاب جنس روشویی حتماً جنس پی وی سی را خریداری کنید؛ زیرا مقاومت بالایی در برابر رطوبت دارد.
  • با توجه به نوع کاشی و سرامیک و فضای سرویس بهداشتی محصول مورد نظر را خریداری کنید.
  • صفحه روشویی کابینتی آنتی باکتریال باشد.

کلام پایانی

روشویی کابینتی از وسایلی است که نقش مهمی در زیبایی، نظم دهی و فضاسازی سرویس بهداشتی بر عهده دارد. همان‌طور که گفتیم یکی از ویژگی‌های بارز روشویی کابینتی جنس آن است؛ محصولاتی که از PVC ساخته می‌شوند، زیبای و دوام بالایی در برابر رطوبت و ضربه دارند. همچنین قیمت روشویی کابینتی با توجه به متریال و برند تولید کننده متفاوت است. در این مقاله سعی کردیم ویژگی‌های روشویی کابینتی را بیان کنیم. امیدواریم با مطالعه این مقاله بتوانید انتخاب خوبی داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا