طراحی داخلی ساختمان های تجاریمبلمان اداری

پارتیشن چوبی | از پارتیشن چوبی متحرک تا پارتیشن چوبی مدرن

پارتیشن ها وظفیه جداسازی و قسمت بندی یک بخش از سایر بخش ها را دارند. پارتیشن چوبی گرما و صمیمیت و ظاهر سنتی تری را در دفتر ایجاد می کند. پارتیشن های از جنس چوب عمدتا از چوب بلوط ، افرا ، گردو و راش ساخته میشوند. پارتیشن های داخلی از جمله جزئیات مفید و شیک داخلی هستند که می توانند تقریبا با هر طرح و فضایی هماهنگی کامل داشته باشند. شما انواع پارتیشن بندی را می‌شناسید؟ آیا پارتیشن های شیشه ای را برای کامل نمودن مبلمان اداری خود ترجیح می‌دهید یا پارتیشن های چوبی را؟برای پاسخ این سوالات لینک های رنگی را تنبال کنید. در این مقاله می‌خواهیم درباره پارتیشن‌های چوبی بیشتر بخوانیم و عکس‌های بیشتری از ان ببینیم تا ایده های بهتری به ذهنمان برسد. پس تا پایان همراه ما باشید.

قسمت های مناسب خانه برای استفاده از پارتیشن چوبی

از پارتیشن‌های چوبی نمی‌توان در تمامی محیط خانه استفاده کرد. در ادامه بهترین قسمت‌هایی از خانه که می‌توان در آن‌ها از پارتیشن چوبی برای تقسیم کردن محیط استفاده کرد، را به شما معرفی می‌کنیم:

  • جداسازی فضا‌های ورودی خانه
  • جداسازی اتاق پذیرایی و میز ناهار خوری
  • جداسازی اتاق خواب‌های بزرگ
  • جداسازی اتاق‌های پذیرایی و نشیمن
  • ایجاد کتابخانه خانگی و جداسازی آن از فضای نشیمن
از دست ندهید
راهنمای خرید بهترین میز و عسلی

انواع پارتیشن چوبی بر حسب ضخامت کدامند؟

پارتیشن‌ها را میتوان از ابعاد مختلفی دسته بندی کرد. هر کدام از این دسته بندی ها میتواند پاسخگوی برخی از سوالات شما باشد. به عنوان مثال میتوان پارتیشن ها را بر اساس نوع چوب ساخته شده دسته بندی کرد. این دسته بندی به شما در هنگام خرید پارتیشن‌های چوبی بسیار کمک میکند. همچنین پارتیشن ها به صورت دوجداره و تک جداره نیز تولید میشوند که هر یک ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند.

پارتیشن چوبی تک جداره

پارتیشن چوبی تک جداره از یک قطعه چوب ساخته می‌شود. این نوع پارتیشن بیشتر جنبه تزئینی و دیزاین دارد و حتی ممکن است روی چوب طرح‌هایی به صورت لیزری برش داده شود. پارتیشن‌های چوبی تک جداره عایق صدا و حرارت نیست. بلکه به نسبت نوع چوبی که در ساخت آن استفاده شده است، می‌تواند تا حدودی صدا و حرارت را بلوکه کند. برای مثال پارتیشن MDF به خاطر چگالی و ساختار فشرده‌ای که دارد، بهتر از دیگر انواع چوب صدا را بلوکه می‌کند.

پارتیشن چوبی دوجداره

اگر محل کار شما پر سر و صداست و نیاز به کاهش آلودگی صوتی دارید بهتر است از پارتیشن چوبی دوجداره استفاده کنید. برای ساخت این دسته از پارتیشن ها از ام دی اف استفاده میشود که لبه های آن عایق سازی شده است. جداکننده های دوجداره نیز در ارتفاع های مختلف قابل نصب است. هرچند با کاهش ارتفاع، میزان آلودگی های صوتی افزایش می یابد.

از دست ندهید
میلگرد چیست؟ انواع میلگرد، مشخصات و کاربرد هر کدام

پارتیشن‌ چوبی دوجداره یک دیواره محکم در مقابل حرارت و صدا ایجاد می‌کند و معمولا به شکل ثابت در مکان‌هایی که می‌خواهند به طور کامل پارتیشن‌بندی شود، قرار می‌دهند. پارتیشن دوجداره معمولا ضخامت بیشتری دارد و وزن آنها نیز بیشتر است. در مقابل به خاطر لایه عایقی که بین دوجداره قرار دارد، به خوبی می‌تواند انرژی صوتی یا حرارتی را بلوکه کند. پارتیشن چوبی دو جداره معمولا در ادارات و مکان‌های رسمی برای ایجاد یک فضای دنج و ساکت استفاده می‌شود.

انواع پارتیشن چوبی بر حسب عملکرد کدامند؟

  • پارتیشن چرخشی یا نواری: این جدا کننده ها از دیواره های نواری ساخته شده که روی محور خود می چرخند.
  • پارتیشن آکاردئونی یا تاشو: در پارتیشن تاشو، صفحات به وسیله لولا به هم متصل شده اند و به راحتی حرکت می کنند. نصب و جابجا کردن این پارتیشن بسیار آسان است.
  • پارتیشن معلق یا کرکره ای: در این پارتیشن از متریال سبک استفاده شده است و به راحتی جمع یا باز می شود. پارتیشن های معلق نیز به سقف وصل می شوند.
  • پارتیشن ریلی: نصب و اجرای پارتیشن های ریلی مانند درب های کشویی است. آن ها را می توان در هر جایی از خانه بر روی یک ریل نصب کرد.در صورت نیاز با استفاده از لولا می توان قابلیت تا شدن را به آن اضافه کرد.
  • پارتیشن چرخ دار:این نوع پارتیشن ها با نصب چرخ در زیرشان قابلیت جابجایی به صورت کامل را دارند و در بیمارستان ها، مراکز درمانی و کلینیک ها از پارتیشن چرخ دار استفاده می شود.
از دست ندهید
طراحی و اجرای نمای کرتین وال و نمای ساختمان

مزایای پارتیشن‌های چوبی

  • سبک هستند، به خصوص برای سازه های قاب، لذا کف ساختمان نیازی به تقویت ندارد.
  • ساخت آنها آسان است.
  • قیمت چوب بسیار مقرون به صرفه است.
  • در صورت خرابی ، تعمیر آن آسان است.
  • چوبهایی که پارتیشن از آن ساخته شده است یک ماده سازگار با محیط زیست است.

معایب پارتیشن‌های چوبی

یکی از معایب این دیوارها ممکن است نیاز به مواد ضد حریق که از احتراق آن ها جلوگیری کند، باشد. علاوه بر این، دیوارهای چوبی به عایق صوتی احتیاج دارند، زیرا چوب خود رسانای خوبی برای صدا است.

شایان ذکر است مانند دیگر سازه های ساختمانی، پارتیشن های داخلی باید شرایط خاصی را برآورده کنند:

  1. پایداری، زیرا ایمنی ساکنان بستگی به آن دارد.
  2. عدم ایجاد شکاف در اتصالات سطوح
  3. ضد حریق بودن
  4. عایق صدا

سخن پایانی

در این محتوا درباره پارتیشن چوبی خواندیم. یادتان باشد پارتیشن چوبی را می‌توان در مکان‌هایی استفاده کرد که در آن جا هیچ گونه رطوبتی وجود نداشته باشد و یا رطوبت آن بسیار کم باشد. برخورد آب با پارتیشن های چوبی موجب خراب شدن این محصولات می‌شود؛ در نتیجه مهمترین نکته برای خرید پارتیشن چوبی انتخاب محیطی می‌باشد که در آن رطوبت وجود ندارد. انتخاب محیط مناسب و بدون رطوبت موجب افزایش طول پارتیشن می‌شود. امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

از دست ندهید
نماشویی و شستشوی نمای ساختمان چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا