انواع سبک های دکوراسیون داخلیطراحی داخلی ساختمان

سبک انتقالی در دکوراسیون و طراحی داخلی “معجزه‌ی ترکیب”

سبک انتقالی مابین طراحی های قدیمی که یادآور خاطرات شما هستند و سبک های جدید و مدرن می باشد. این سبک جذاب یکی از محبوبترین سبک ها می باشد. در نوشته ی قبل با انواع سبک های دکوراسیون داخلی مانند سبک‌ مدرن ، سبک انتقالی و … به صورت مختصر آشنا شدید. با خواندن ادامه ی مطلب علاوه بر افزایش دانش خود در مورد این سبک، طراحی داخلی ساختمان بهتری را برای خانه خود رقم خواهید زد.

خانه به سبک انتقالی چگونه است؟

طراحان داخلی از اصطلاح “طراحی انتقالی” برای ترکیب دو سبک مختلف در یک فضا استفاده می‌کنند. سبک دکوراسیون داخلی انتقالی یا ترانزیشنال دقیقا به همین معنی است. این طراحی دو سبک سنتی و مدرن را با هم ترکیب می‌کند. در پاسخ به طراحی مینیمال که تمایل شدیدی به حداقل استفاده از هر چیزی دارد، سبک انتقالی حس و حال گرم‌تر و صمیمی‌تری به سبک مدرن بخشیده است. در واقع سبک دکوراسیون داخلی انتقالی یا ترانزیشنال ترکیبی از سبک سنتی هر کشور با سبک مدرن است. در آن المان‌هایی از هر دو سبک کنار هم قرار می‌گیرند.

همانطور که در بالا اشاره کردیم، این سبک ترکیبی از سبک سنتی هر کشور با سبک مدرن است. سبک انتقالی در ایران نیز به معنی ترکیب سبک سنتی ایرانی با سبک مدرن است. در این سبک حس و حال سبک سنتی ایرانی حفظ می‌شود اما پالت رنگی اصلی و مبلمان معمولا ظاهر مدرن‌تری دارند. تقریبا می‌توان گفت که پالت رنگی در این طراحی از سبک مدرن پیروی می‌کند اما به این معنی نیست که رنگ‌های خنثی تنها گزینه روی میز هستند. در بخش در بعدی در مورد ویژگی‌های سبک دکوراسیون داخلی انتقالی یا ترانزیشنال بیشتر صحبت کرده‌ایم.

خانه به سبک انتقالی

از آنجایی که این سبک، جدید و قدیم را به شیوه‌ی نو با هم ترکیب می‌کند، ایجاد تعادل مناسب می‌تواند کار دشواری باشد و نیاز به تفکر و تحلیل بالایی دارد. زیبایی سبک انتقالی در این است که قرار نیست دکوراسیون شما شبیه به دکوراسیون هیچ خانه‌ی دیگری باشد و منحصربفرد خودتان خواهد بود. چرا که قرار است از رنگ و المان‌های موردعلاقه‌تان استفاده کنید.

از دست ندهید
قفسه و شلف در دکوراسیون داخلی ساختمان

سبک انتقالی چه ویژگی هایی دارد؟

حال که با این سبک چیدمان جذاب آشنا شدید، بهتر است از شاخص ها و استاندارد های آن بیشتر اطلاعات کسب کنید. در ادامه به معرفی مهم ترین ویژگی های سبک ترنزیشنال می پردازیم.

رنگ های آرامش بخش

کلمات کلیدی برای حفظ ذهن هنگام برخورد با یک سبک انتقالی “تمیز” و “آرام” است. در اینجا هدف شما باید ایجاد اتاقی باشد که مانند یک بیشه باشد، و از طبیعت بی قرار زندگی روزمره دور باشد.

انتخاب یک پالت رنگ آرام باید اولین قدم شما باشد. طبق معمول، می توانید با یک پایه رنگی خنثی شروع کنید.این بار رنگ های آرام را انتخاب کنید. رنگ های طوسی را بر روی سیاه و رنگ های گرم را بر روی رنگ های جیغ انتخاب کنید. در واقع از ترکیب و هماهنگی نترسید و اگر طرفدار رنگ های خنثی هستید، جلوتر بروید و از آن ها برای رنگ های اصلی و ثانویه خود استفاده کنید.

رنگ در سبک انتقالی

زمانی که شما یک رنگ را اضافه می کنید، مطمئن شوید احساس آرامی را به خانه بیاورد به ویژه آبی ها یک گزینه عالی هستند، زیرا روانشناسی رنگی نشان داده است که آن ها مفاهیم ضمنی خود را بیان می کنند. رنگ های سایه ای روشن سبز و بنفش نیز به خوبی کار می کنند. جهت آشنایی بیشتر با نحوه ی انتخاب رنگ، نوشته ی رنگ در دکوراسیون “ستون آرامش و زیبایی خانه” را مطالعه فرمایید.

از دست ندهید
راهنمای طراحی اتاق خواب مدرن و شیک + فاکتورهای مهم در دیزاین اتاق خواب که باید به آنها توجه شود

ترکیب مواد گوناگون

در طراحی انتقالی همواره سعی می‌شود از مواد مختلف مانند چوب، شیشه، استیل، بافت پارچه‌ای، کتان، فولاد و… با ترکیب یکسان استفاده شود. چراکه بعضی از این مواد مانند چوب و پارچه‌های مخمل در سبک سنتی و بعضی دیگر مانند شیشه و فلز در سبک مدرن حرف اول را می‌زنند. بنابراین به کارگیری ترکیبی این مواد باعث داشتن چیدمان انتقالی زیبایی خواهد شد.

المان های طبیعی

استفاده از المان ها و عناصر طبیعی؛ هر فضایی را گرم و صمیمی می کنند. همچنین حس دعوت کنندگی افراد را به آن فضا بیشتر می کنند. در واقع این سبک صحبت از آرامش می کند!

استفاده از چوب های فراوان یکی از ویژگی های برجسته و مشخص در سبک طراحی انتقالی برای تکمیل طرح های رنگی خنثی و افزودن بیشتر چاشنی حس و علاقه بصری در فضا است. وجود کمد و گنجه ساختگی در طراحی داخلی فضا در این سبک را از سبک طراحی سنتی قرض می گیرد. پانل های چوبی همچنین می توانند در این سبک به عنوان یک ویژگی دیوار و یا سقف قرار بگیرند. دوباره می توان اشاره کرد که، دکوراسیون چوبی باعث گرما بخشی بیشتر فضا می شود.

چوب در سبک انتقالی

متریال های دیگر این سبک همچنین شامل سنگ مانند گرانیت و مرمر است، درست به همان زیبایی که در سبک فضاهای معاصر و سنتی کار می کنند.

از دست ندهید
درب پلی وود، بهترین انتخاب برای نصب در محیط های مرطوب

لوازم در سبک ترنزیشنال یا انتقالی – مبلمان

مبلمان انتقالی دارای فرم‌های راست‌گوشه و تمیز است. منحنی‌های آرام و خطوط سخت در این نوع مبلمان مکمل یکدیگر بوده و به فضا انرژی می‌بخشند. مجبور نیستید سبک‌های قدیمی مبلمان را کنار بگذارید اما از نمونه‌های به روز شده مانند مبل‌های پشت بلند استفاده کنید. اندازه این نوع مبلمان معمولا بزرگ است تا دعوت‌کننده باشند و نشیمن‌شان تشک‌دار و راحت است.

لوازم در سبک ترنزیشنال – پرده

برای انتخاب پرده بهتر است که از پرده‌های چین‌دار کلاسیک استفاده کنید، همچنین پرده‌های خود را هم‌رنگ دیوارها انتخاب کنید و از رنگ‌های روشن برای پرده استفاده نمایید. این کار باعث می‌شود نور طبیعی را وارد فضای خانه‌ی خود کنید و این که سعی کنید پارچه‌هایی از جنس نخ، کتان و یا حتی چرم استفاده کنید.

پرده در سبک انتقالی

برای حفظ تعادل، از پرده های سنتی بسیار تجملاتی و از پرده های مدرن خیلی ساده، استفاده نکنید.

لوازم در سبک ترنزیشنال – تابلوها

در چیدمان سنتی و قدیمی تابلوهای بزرگ و پر زرق و برق جایگاه ویژه‌ای برای تزیین دیوارها دارند؛ این در حالی است که تابلوهای کوچک و ساده در دکوراسیون مدرن بیشتر مورد استقبال طراحان قرار گرفته است. بنابراین در طراحی انتقالی شاهد به کارگیری تابلوهایی بزرگ با قاب ساده خواهید بود. سادگی قاب‌ها و طرح‌های تابلو از دکوراسیون مدرن و ابعاد بزرگ و قابل توجه آن از چیدمان سنتی انتخاب شده است. به این ترتیب یک ترکیب منصفانه از سبک سنتی و معاصر برای زیبایی دیوارها در این سبک فراهم شده است.

از دست ندهید
معرفی رایج ترین اشتباهات دکوراسیون نشیمن

سخن پایانی

در این نوشته در مورد سبک انتقالی یا ترنزیشنال و ویژگی های آن سخن گفتیم. همچنین چند نکته در مورد انتخاب لوازم خانه برای این سبک را بیان کردیم. با توجه به آنچه که گفته شد می‌توانید ایده‌های خودتان را برای چیدمان خانه داشته باشید و با چند وسیله ترکیبی که همزمان یادآور سبک سنتی و معاصر هستند، دکوراسیونی منحصر به فرد برای خانه‌ی خود فراهم کنید. فراموش نکنید برای چیدمان انتقالی مهم‌ترین نکته حفظ تعادل بین دو سبک قدیمی و جدید است تا محیط خانه به نفع یکی از دو سبک تغییر نکند.

سپاس که در مجله مبلمان و دکوراسیون منزل همراه ما بودید. امید است این مطلب برایتان مفید بوده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا