لوازم خانگی

راهنمای خرید همزن برقی + نکات مهم خرید همزن برقی کاسه دار

برای کسانی که در خانه شیرینی درست می‌کنند، همزن برقی یک از لوازم برقی مهم و ضروری در آشپزخانه تلقی می‌شوند. در صورت نبود همزن برقی، مجبور می‌شوید که خمیر شیرینی‌پزی را با یک همزن دستی درست کنید و این کار برای کسانی‌که که دست درد دارند یا به هر دلیلی نمی‌توانند خمیر را با دست هم بزنند، کار سختی‌ست. در مقاله‌ی راهنمای خرید همزن برقی، به شما می‌گوییم که اگر نیاز به یک همزن حرفه‌ای دارید، به چه فاکتورهایی باید توجه کنید و بهترین مدل‌های داخل بازار کدام‌ها هستند. همراه ما باشید.


فهرست مطالب


معرفی انواع همزن

همزن اسپرال

در یک همزن اسپیرال، به‌جای این‌که مواد بچرخند، کاسه به چرخش درمی‌آید و به‌همین علت، خمیر و مواد با هم ترکیب می‌شوند. همزن‌های اسپیرال، چرخش آرام و یکنواختی دارند و از آن‌ها برای آماده‌ کردن خمیر پیتزا، انواع نان و شیرینی و خیلی چیزهای دیگر استفاده می‌شود.

خرید همزن برقی

تمیز کردن این میکسرها چندان راحت نیست چون کاسه و قلاب به پایه‌ی اصلی وصل شده‌اند و جداسازی‌شان کمی مشکل است. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنمای خرید ماشین ظرفشویی سامسونگ را بخوانید.

همزن پایه‌دار

همزن‌های پایه‌دار یا ایستاده، همانطور که از نامشان مشخص است، به یک پایه وصل هستند و قادرند خمیرهای سنگین در مقدار بالا را هم مخلوط کنند.

خرید همزن برقی

در همزن‌های پایه‌دار، اتصالات زیادی وجود دارد که آن را برای چرخ کردن گوشت، کوتاه‌ کردن رشته‌ های پاستا و چندین قابلیت دیگر مناسب می‌کند.

همزن دستی

همزن دستی، در واقع وسیله‌ایست که در دو مدل برقی یا تماما دستی کار می‌کند و باید آن را در دست بگیرید و با کمک زور و بازو با آن کار کنید.

همزن‌های دستی معمولا از خمیرزن‌ها کوچکترند و برای کسانی‌ که زیاد اهل شیرینی‌پزی نیستند و فقط گاه‌گداری سراغ این کار می‌روند، گزینه‌ای مناسب و کار راه انداز است. درباره راهنمای خرید ماشین ظرفشویی بوش بیشتر بخوانید.

از دست ندهید
مقایسه ماشین ظرفشویی ال جی و سامسونگ

همزن حرفه‌ای

همانطور که از نام این وسیله انتظار می‌رود، مناسب استفاده در شیرینی‌پزی‌ها و نانوایی‌هاست. موتور این نوع همزن برقی معمولا بین ۵۰۰ الی ۷۵۰ توان مصرفی دارد و ابعاد آن نیز، بزرگتر از همزن‌های معمولی است.

راهنمای خرید همزن برقی حرفه‌ ای

با انواع همزن آشنا شدید و حال با توجه به میزان استفاده‌تان می‌دانید چه همزنی برای کار شما ضروری‌ است؛ اما موقع خرید، احتمالا بین تنوعی که در بازار وجود دارد گیج می‌شوید و نمی‌دانید کدام را خریداری کنید.

در ادامه، نکاتی را به شما معرفی می‌کنیم که باید هنگام خرید همزن برقی در نظر بگیرید تا از خریدتان ضرر نکنید و راضی باشید. البته برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید مقاله راهنمای خرید تلویزیون ال‌ جی  را بخوانید.

  1. میزان سختی یا راحتی کار با همزن: یکی از مهمترین مواردی که در راهنمای خرید همزن برقی کاسه دار باید به آن بپردازیم، این است که کار با آن چقدر سخت یا راحت است. هر محصولی، یک سری ویژگی‌ها و کارآیی‌ها دارد که در کاربری دستگاه اثر می‌گذارند؛ اما برای برخی افراد که به کار با همزن‌های دستی و بی‌دنگ‌وفنگ عادت دارند، ممکن است این تنوع دکمه و بازوهای همزن کمی گیج‌کننده باشد. بنابراین، هنگام خرید میکسر خود حتما این موارد را در نظر داشته باشید.
  2. طراحی: برای خیلی از افراد ظاهر دستگاه مهمتر از میزان کارآیی آن است؛ پس اگر شما هم در این دسته هستید، به طرح همزن برقی، شکل بازوهای آن و میزان فضایی که اشغال می‌کند توجه کنید.
  3. گنجایش: در همزن‌های کاسه‌دار، سایز کاسه‌ها متفاوت است. با توجه به کاربری‌تان و میزان استفاده‌ای که از میکسر دارید، می‌توانید مشخص کنید که کدام‌یک برایتان مناسب است.
  4. قدرت همزن برقی: توان اکثر میکسرها بین ۳۰۰ تا ۳۰۰۰ وات است. اگر برای استفاده‌ی گاه‌به‌گاه در خانه یک همزن می‌خواهید، توان کمتر دستگاه برایتان بهتر است و هزینه کمتری هم دارد. اگر میکسر را برای نانوایی‌ها و قنادی‌ها می‌خواهید، قطعا باید دستگاهی با توان بالاتر تهیه کنید؛ چرا که توان بالاتر، خمیر را بهتر عمل می‌آورد و برایتان بهتر است.
  5. اتصالات: هرچه همزن شما حرفه‌ای‌تر باشد، اتصالات و بازوهای متنوع‌تری از جمله وردنه‌ی خمیر و ویپر هم دارد که آشپزی شما را ساده‌تر می‌کند.
  6. گارانتی: مورد بعدی که در راهنمای خرید همزن برقی به آن می‌پردازیم گارانتی دستگاه‌تان است. گارانتی همزن‌ها معمولا بین ۱ تا ۵ سال است. از آن‌جا که احتمال خراب بودن یکی از قطعات وجود دارد، خوب است موقع خرید به گارانتی داشتن یا نداشتن دستگاه توجه کنید.
  7. امکان شستشو همزن برقی در ماشین ظرفشویی: مورد مهم دیگر، این است که می‌توانید قطعات دستگاه را در ظرفشویی بگذارید یا نه. موقع درست کردن شیرینی و کیک، قطعات زیادی کثیف می‌شوند که باید همه‌شان پس از استفاده بلافاصله شسته شوند. بنابراین برای کاربرانی که ماشین ظرفشویی دارند، خیلی مهم است که بتوانند آن را در ماشین ظرفشویی‌شان بشویند. پس حتما به این مورد توجه کنید.
از دست ندهید
راهنمای خرید ماشین ظرفشویی بوش + معرفی 6 نکته ی کاربردی برای استفاده از ماشین ظرفشویی بوش

بررسی نکات مهم برای انتخاب یک همزن برقی خوب

توان دستگاه

توان مصرفی یکی از ویژگی‌هایی است که برای تمام لوازم خانگی برقی و همزن‌ها نیز تعریف شده است. در واقع توان یک دستگاه به میزان قدرت دستگاه اشاره دارد و توانایی و سرعت انجام کار را معرفی می‌کند. هر چقدر توان مصرفی یک همزن بیشتر باشد، قدرت همزن نیز در هم زدن و مخلوط نمودن مواد غذایی بیشتر خواهد بود. توان بالاتر یک دستگاه باعث می‌شود تا بر اثر استفاده طولانی مدت فشار کمتری به آن وارد شود. همزن‌های دستی یا همزن معمولی دارای توان 300 وات به بالا و همزن‌های برقی کاسه دار نیز از توان 800 وات بهره می‌برند.

سرعت و قابلیت تنظیم سرعت

یکی دیگر از ویژگی‌های مهم در همزن کاسه دار حرفه‌ای میزان سرعت و قابلیت تنظیم سرعت است. معمولاً همزن‌های حرفه‌ای سطح سرعت‌های مختفی پشتیبانی می‌کنند، چرا که مواد غذایی مختلف برای هم زدن به سرعت متفاوتی نیاز دارند. سرعت پایین یا کند، مواد را به آرامی هم می‌زند و این هم زدن آرام مانع از ریخت و پاش مواد داخل کاسه به بیرون خواهد شد. سرعت بالاتر برای هم زدن مواد سفت و سخت به کار می‌رود و معمولاً در مدت زمانی کوتاه همه چیز را کامل هم می‌زند. هر چه سرعت همزن بالاتر باشد معمولاً صدا همزن نیز بیشتر خواهد بود.

از دست ندهید
بهترین راهنمای خرید چای‌ساز باکیفیت + نکات مهم و کاربردی که هنگام خرید دستگاه چای ساز باید به آنها توجه نمایید

ظرفیت و اندازه کاسه

ظرفیت کاسه در همزن‌های کاسه دار اهمیت زیادی دارد، معمولاً ظرفیت کاسه با تعداد افراد خانواده و کاربری همزن دارد. ظرفیت کاسه همزن معمولاً از 2 لیتر شروع می‌شود برای خانواده‌های کم جمعیت، 6 یا 7 لیتر برای خانواده‌های پرجمعیت. پس هنگام خرید همزن برقی با توجه به نیاز خود و تعداد افراد خانواده ظرفیت مناسب کاسه را تعیین کنید. البته همزن‌های برقی حرفه‌ای معمولا از ظرفیت بالای 6 لیتر برخوردارند.

میله‌های همزن و جنس آنها

یکی از دیگر ویژگی‌های مهم در خرید همزن برقی توجه به نوع میله‌ها و جنس آنها می‌باشد. معمولاً انواع میله یا پره‌ای که به همراه همزن برقی عرضه می‌شود، شامل انواع میله‌های همزن تخت، مفتولی و چنگک می‌شود. بهترین جنسی که برای میله‌های همزن در نظر گرفته شده، جنس استیل ضد زنگ است. جنس و استحگام میله‌های همزن اهمیت زیادی دارد، چرا که امکان دارد بر اثر استفاده زیاد یا مخلوط کردن و هم زدن مواد سخت میله شکسته شود و یا کیفیتش را از دست بدهد و دچار خط و خراش و زنگ زدگی شود. پس هنگام خرید همزن برقی کاسه دار باید به جنس میله‌ها و نوع آنها دقت کنید.

سری میله تخت برای مخلوط کردن مایه و خمیر و درست کردن انواع مخلوط کیک و خمیر و مایه‌ها و سری همزن مفتولی برای زدن خامه و تخم مرغ و سری چنگک یا خمیر زن نیز برای ورز دادن خمیر به کار می‌رود. بعضی از همزن‌های برقی کاسه دار حرفه‌ای دارای هر سه نوع میله های همزن هستند و کارآیی حرفه‌ای و راحتی دارند. بنابراین توصیه می‌شود که اگر قصد خرید همزن حرفه ای دارید، حتماً همزن برقی کاسه دار بخرید تا از تمامی امکانات آن برخوردار شوید. معمولاً همزن های برقی کاسه دار سه سَری همزن(مخلوط کن،همزن و چنگک خمیرزن) دارند و این در حالی است که همزن‌های بدون کاسه معمولاً دو سَری همزن (خمیرزن و همزن) دارند.

از دست ندهید
راهنمای خرید یخچال فریزر + معرفی امکانات و قابلیت های یخچال‌های هوشمند

در این راهنمای خرید همزن برقی ابتدا تعریف دقیقی از همزن برقی و کاربرد آن ارائه دادیم. بعد از آشنایی با همزن و کارکرد آن، انواع همزن برقی را از نظر ساختار بررسی کردیم، که به دو دسته همزن برقی کاسه دار و همزن برقی بدون کاسه تقسیم می‌شود. در ادامه نکات مهم در خرید را بررسی کردیم، که شامل توان مصرفی، تعداد و نوع میله‌های همزن، جنس کاسه و ظرفیت آن، قابلیت تنظیم سرعت و تعداد سرعت و … می‌شود. ناسا الکتریک به عنوان تولید کننده انواع لوازم خانگی برقی آشپزخانه، انواع همزن برقی کاسه دار و بدون کاسه را با کیفیت بالا و امکانات پیشرفته عرضه کرده است.

فواید خرید همزن برقی چیست؟

اگر شیرینی‌پز هستید، داشتن یک همزن برقی خانگی باکیفیت ضروری‌ست. هم زدن خمیر کیک یا نان با دست، خیلی زود دستتان را خسته می‌کند و ممکن است خمیر را خراب کند. همچنین، همزن‌های چندکاره یا آن‌ها که بازوهای مختلفی دارند، نه فقط برای تهیه خمیر کیک، که انواع سس و بستنی هم بهتان کمک می‌کنند. پس اگر در خانه آشپزی می‌کنید و عادت دارید همه‌چیز را خودتان درست کنید، این وسیله کارتان را راحت‌تر می‌کند.

سخن پایانی

شما در این مقاله با راهنمای خرید همزن برقی آشنا شدید. همچنین از نکات مهم در خرید آن آگاه شدید. اگر سوال یا نظری دارید آن را در کامنت مطرح کنید تا در اسرع وقت توسط ما جواب داده شود.

از دست ندهید
معرفی نکات مهم در انتخاب ماشین لباسشویی ال جی + بررسی کیفیت و ویژگی‌های بهترین ماشین لباسشویی ال جی

سوالات متداول

قیمت انواع همزن برقی چند است؟

قیمت انواع همزن برقی به عوامل متعددی همچون برند شرکت سازنده، نوع همزن، توان، تعداد سری، کاسه دار بودن یا بدون کاسه بودن، سرعت موتور، تولید صدا و … بستگی دارد، اما در حالت کلی رنج قیمت انواع همزن برقی از 100 هزار تومان تا 5 میلیون تومان می باشد

تفاوت همزن برقی و مخلوط کن در چیست؟

همزن های برقی می توانند با سرعت مختلف تنظیم شوند ولی مخلوط کن ها این ویژگی را ندارند. همچنین مخلوط کن ها تیغه مخصوصی برای ورز دادن خمیر، بریدن و تکه تکه کردن مواد ندارد ولی همه این موارد در همزن های برقی وجود دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا