رنگبندی در دکوراسیونطراحی داخلی ساختمان

“اتاق پذیرایی” کدام رنگ آری، کدام رنگ نه؟ | رنگ آمیزی سالن پذیرایی

این رنگ‌ها هستند که به اشیاء جان می‌دهند و باعث دلنشین شدن فضای داخلی در ساختمان می‌شوند. اتاق پذیرایی مکانی برای دور هم جمع شدن اعضای خانواده با دوستان و عزیزانشان است. بنابراین حال و هوای این اتاق اهمیت زیادی دارد. فاکتورهای زیادی چون سبک دکوراسیون خانه، سلیقه ساکنین و … در انتخاب رنگ اتاق پذیرایی موثر است. آگاهی جامع و اولیه درباره طراحی داخلی ساختمان و رنگبندی در دکوراسیون از مجموعه دانش لازم برای هر فردی‌ست. در این مقاله با ما همراه باشید تا با نگاهی فنی تر رنگ های مناسب پذیرایی را بررسی کنیم.


فهرست مطالب:


اتاق پذیرایی آبی

رنگ آبی از انواع رنگ های سرد است که این رنگ زیبا دارای تن های مختلفی می باشد. اگر شما تمایل دارید در سالن پذیرایی مملوء از احساس آرامش و امنیت باشد بهتر است از این رنگ زیبا برای دکوراسیون داخلی پذیرایی استفاده کنید.

پذیرایی آبی
پذیرایی آبی
اتاق پذیرایی آبی

می توانید در دکوراسیون پذیرایی با رنگ آبی از رنگ های مکمل نظیر زرد و قهوه ای و سبز روشن نیز استفاده نمایید.

آبی اقیانوسی

اگر بخواهیم متفاوت‌ترین رنگ در خانواده‌ی آبی را نام ببریم، آن رنگ قطعا آبی اقیانوسی یا آبی کله غازی است. برای معرفی این رنگ باید بگوییم: رنگ آبی اقیانوسی از ترکیب رنگ آبی و سبز به دست می‌آید. به همین دلیل تمام ویژگی‌های این دو رنگ را به طور همزمان دارد.

پذیرایی آبی اقیانوسی
پذیرایی آبی اقیانوسی

مهم‌ترین ویژگی رنگ آبی اقیانوسی، هماهنگ شدن با سایر رنگ‌هاست! به همین دلیل می‌توانید برای دکوراسیون داخلی پذیرایی از ترکیب رنگ آبی اقیانوسی با سایر رنگ‌ها استفاده کنید. در این صورت‌، بهترین نتیجه را خواهید گرفت. از جمله رنگ‌هایی که می‌توان با آبی اقیانوسی استفاده کرد می‌توان رنگ خردلی، کرمی، هلویی و سبز را نام برد.

از دست ندهید
معرفی کارخانجات مطرح تولیدکننده پروفیل سبک در ایران

اتاق پذیرایی نارنجی

اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که تمایل دارید دکوراسیونی گرم و صمیمی را در سالن پذیرایی منزل خود ایجاد کنید بهتر است از رنگ نارنجی برای دیوار های پذیرایی استفاده نمایید.

اتاق پذیرایی نارنجی
پذیرایی نارنجی
پذیرایی نارنجی

رنگ نارنجی نمادی از زندگی و شادی است و شما می توانید از انواع رنگ های مکمل نظیر نارنجی روشن و زرد و سبز و قهوه ای تیره در کنار رنگ نارنجی در فضای سالن پذیرایی منزل تان استفاده کنید.

یاسی

یاسی از انواع رنگ های زیبا مابین بنفش و ارغوانی است. شما می توانید با استفاده از این رنگ دیوار پذیرایی منزل خود فضایی باوقار و شاد را در سالن پذیرایی منزل تان ایجاد کنید.

پذیرایی یاسی
پذیرایی یاسی
پذیرایی یاسی

از رنگ های خاکی و طوسی می توانید به عنوان رنگ مکمل در کنار رنگ یاسی در رنگ ساختمان استفاده کنید. همچنین برای ایجاد فضایی دلپذیر و آرام می توانید از رنگ سفید در کنار رنگ یاسی در سالن پذیرایی استفاده نمایید.

اتاق پذیرایی خاکستری

رنگ خاکستری نیز یکی از رنگ‌های خنثی است که کاربرد بسیار زیادی در رنگ‌آمیزی دیوارها و سقف ساختمان دارد. شاید در نگاه اول، خاکستری یک رنگ بی روح و عبوس به نظر برسد؛ اما این‌گونه نیست! فقط کافی است که یک رنگ شاد مانند زرد یا نارنجی را در کنار رنگ خاکستری استفاده کنید تا ببینید خاکستری چه تاثیری روی زیباتر نشان دادن رنگ‌های شاد دارد!

اتاق پذیرایی خاکستری

یکی دیگر از ویژگی‌های رنگ خاکستری این است که با استفاده از آن می‌توانید نقایص احتمالی دیوارها را پوشش دهید. در حقیقت، تیره بودن این رنگ باعث پنهان شدن رنگ قبلی دیوار نیز خواهد شد. برای رنگ‌آمیزی اتاق نشیمن استفاده از خاکستری در کنار رنگ‌های طیف آبی بسیار هنرمندانه خواهد بود. همچنین رنگ‌های لیمویی، ارغوانی و بنفش نیز گزینه‌ی مناسبی برای همراهی با رنگ خاکستری برای اتاق پذیرایی هستند.

از دست ندهید
عایق کردن خانه ها با کمک پنل های ضد صدا و کسب آرامش بیشتر!

رنگ‌های طیف سبز برای سالن پذیرایی

رنگ سبز، رنگ طبیعت است! پس استفاده از آن برای اتاق نشیمن و پذیرایی ایده‌ی خوبی به نظر می‌رسد. این رنگ دارای طیف‌ گسترده‌ای است که هر کدام از آن‌ها را می‌توان به صورت جداگانه برای رنگ‌آمیزی اتاق پذیرایی به کار برد.

مراقب باشید که برای استفاده از رنگ سبز در دکوراسیون داخلی منزل زیاده‌روی نکنید! زیرا ممکن است پس از مدتی از آن خسته شوید. پس بهتر است در کنار رنگ سبز از رنگ‌هایی مانند سفید و خاکستری نیز استفاده کنید. زیرا این رنگ‌ها هماهنگی خوبی با رنگ سبز دارند.

اتاق پذیرایی به رنگ بژ

در بین رنگ‌های خنثی، رنگ بژ یکی از محبوب‌ترین رنگ‌هاست. خاص بودن این رنگ، در معماری داخلی، چشم‌ها را خیره می‌کند. اگر بخواهیم رنگ بژ را تعریف کنیم باید بگوییم: رنگ بژ نوعی رنگ قهوه‌ای است که به زردی تمایل دارد. البته طیف رنگی بژ بسیار گسترده است؛ تا حدی که برخی کارشناسان این نوع رنگ را کرمی و یا قهوه‌ای روشن نیز عنوان می‌کنند.

اتاق پذیرایی بژ

برای استفاده از رنگ بژ در رنگ‌آمیزی اتاق پذیرایی بهتر است از رنگ‌های فیروزه‌ای، قرمز و یا نارنجی در کنار آن استفاده کنید تا خنثی بودن رنگ بژ باعث یکنواختی فضای داخلی ساختمان نشود.

از دست ندهید
چگونه در طراحی داخلی به فرم خوب برسیم؟ + تفاوت بین دکوراتور و طراح داخلی چیست؟

پذیرایی دنج با رنگ آجری

رنگ آجری، رنگ مورد علاقه افرادی است که سبک سنتی را می‌پسندند و به دنبال فضایی دنج و صمیمی هستند. پس اگر به دنبال ایجاد فضایی گرم هستید بهترین رنگ برای دیوار خانه، رنگ آجری است. سعی کنید در کنار استفاده از این رنگ سادگی را فراموش نکنید و از رنگ سفید استفاده کنید.

اتاق پذیرایی سفید

رنگ سفید از انواع رنگ های خنثی و آرامش بخش برای پذیرایی ها با فضای بزرگ و کوچک است. این رنگ زیبا فضای پذیرایی را بزرگ تر نشان می دهد و علاوه براین باعث مرتب و با نظم تر به نظر رسیدن دکوراسیون داخلی پذیرایی می شود. دکوراسیون پذیرایی سفید می تواند برای افرادی که به سبک های مدرن و امروزی علاقه مند هستند مناسب ترین انتخاب باشد.

اتاق پذیرایی سفید

انتخاب رنگ سفید به عنوان رنگ اتاق پذیرایی در سبک مینیمال نیز کاربرد فراوانی دارد.

سخن پایانی

در این مقاله درباره انواع رنگ ها و ویژگی هایشان خواندیم. اما نهایتا کدام رنگ برای اتاق پذیرای جذابتر است؟ آیا تا به حال از این رنگ‌ها در ساختمان خود استفاده کرده‌اید؟! چه نظری در مورد آن‌ها دارید؟! اگر بخواهید دیوارهای پذیرایی خود را رنگ‌آمیزی کنید، از چه رنگ‌هایی بیشتر استفاده می‌کنید؟  رنگ‌ها در زندگی ما نقش مهمی را ایفا می‌کنند. و هر یک از ما با توجه به رنگ مورد علاقه‌مان، خودمان را به دیگران معرفی خواهیم کرد. انتخاب رنگ مناسب دیوارپوش پذیرایی می‌تواند در کوچک یا بزرگ نشان دادن فضای خانه شما تاثیر مستقیم بگذارد. همچنین روحیه افراد خانه را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابراین در انتخاب رنگ مناسب پذیرایی خود دقت کنید تا موجب دلزدگی یا افسردگی افراد خانه نشود. امید است این مطلب در انتخاب رنگ اتاق پذیرایی به شما کمک کرده باشد. شما هم نظرات و تجربیات خود را در کامنت با ما به اشتراک بگذارید.

از دست ندهید
نحوه ساخت استخر خانگی (از صفر تا صد)

سوالات متداول

دیوارهای استخوانی برای چه خانه هایی و چه رنگ مبلمانی مناسب است؟

می‌توان گفت بهترین رنگ دیوار برای خانه های کوچک، رنگ استخوانی و رنگ‌های روشن است. این رنگ شیک به راحتی در کنار تمامی رنگ‌ها قرار می‌گیرد و دکوراسیونی جذاب ایجاد می‌کند. فرقی نمی‌کند به دنبال مبلمانی تیره بروید یا روشن، اگر رنگ هال و پذیرایی، استخوانی است به راحتی با مبلمان ست می‌شود.

برای خانه های کوچک چه رنگ هایی مناسبتر است؟

رنگ‌های روشن فضا را بزرگتر از آنچه هسـت و رنگ‌های تیره فضا را کوچک‌تر و گرفته‌تر نشان می‌دهند. اگر فضای کوچکی دارید حتما رنگ انتخابی را با رنگ سفید مخلوط کنید تـا ملایم‌تر شود یا از رنگ‌های تند تنها برای یک دیوار مثلا دیوار پشت تلویزیون استفاده کنید.

بهترین رنگ ها برای پذیرایی به سبک کلاسیک کدامند؟

اگر دکوراسیون پذیرایی منزل‌تان به سبک کلاسیک و سنتی است، بهتر است از رنگ‌های کرم، آبی یا خاکستری با ترکیب رنگ‌های نقره‌ای، برنز یا طلایی برای رنگ دیوار پذیرایی استفاده کنید. 

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا