اخبار

بهترین کابینت برای آشپزخانه شما کدام است؟

آشپزخانه‌ها چه از نظر سبک و چه از نظر نحوه استفاده، همیشه در حال تکامل هستند. فضاهایی که قبلاً صرفاً برای پخت‌وپز طراحی شده بودند، حالا به سرعت به قلب خانه تبدیل شده‌اند. در سال جدید ترندهای آشپزخانه بیشتر بر طراحی‌های شخصی‌تر و محیط‌های زندگی‌دار تمرکز دارند. با توجه به اهمیت و نقش کابینت در هر آشپزخانه مدرن و کلاسیک امروزی، قیمت ساخت کابینت یکی از موضوع‌های قابل بررسی میان افراد تبدیل شده است. در این مقاله قصد داریم به معرفی بهترین‌های کابینت برای آشپزخانه شما پرداخته و شما را با عوامل موثر بر قیمت ساخت کابینت آشپزخانه آشنا کنی.

بهترین کابینت برای آشپزخانه

کابینت هایگلاس با رنگ‌های مدرن و مینیمال

یکی از محبوب‌ترین متریال‌های ساخت کابینت در چند سال گذشته متعلق به هایگلاس است. این متریال نور را به خوبی منعکس کرده و به آشپزخانه جلوه‌ای مدرن و امروز می‌دهند. کابینت سفید بهترین نوع کابینت های گلاس مدرن بوده که با فناوری جدیدی که پوشش ضد خش و ضد لک بر روی آن اعمال شده، طرفداران زیادی پیدا کرده است.

این ویژگی‌ها باعث می‌شود که هایگلاس در برابر آسیب‌های روزمره مانند خط و خش و همچنین لک‌های ناشی از چربی و گرد و غبار مقاوم باشد.

کابینت‌های مدرن بدون دستگیره

یکی دیگر از ترندهای بازار کابینت، استفاده از انواع کابینت ام دی اف یا هایگلاس و چوبی بدون دستگیره است. این مدل‌ها با طراحی مینیمالیستی و ساده خود، به دکوراسیون آشپزخانه ظاهری مدرن و یکپارچه می‌بخشند. در این کابینت‌ها به جای دستگیره‌های معمولی، از سیستم‌های کشویی و فشاری استفاده می‌شود که به افراد این امکان را می‌دهد تا تنها با یک فشار کوچک، در کابینت را باز یا بسته کند. بسیاری از متخصصان حوزه دکوراسیون معتقدند که بهترین نوع کابینت برای آشپزخانه کوچک، کابینت بدون دستگیره است. استفاده از کابینت‌های بدون دستگیره فضا را یک‌دست و منظم‌تر می‌کند. همچنین این نوع کابینت با همه عناصر دکوراسیون آشپزخانه هماهنگ می‌شود.

از دست ندهید
ورق گالوانیزه چیست

کابینت برای آشپزخانه

کابینت‌های کروم و فلزی

یکی از بازگشت‌های مد در صنعت کابینت، استفاده از کابینت‌های فلزی در سبک دکوراسیون مدرن است. این نوع کابینت‌های شیک که مدت‌ها از مد خارج شده بود، حالا یکی از پرطرفدارترین‌ و جدیدترین مدل‌ها در دیزاین آشپزخانه محسوب می‌شود.

کابینت‌های رنگی و ترکیبی

بر خلاف سال‌های گذشته که رنگ‌های خنثی غالب دکوراسیون آشپزخانه محسوب می‌شدند، امسال شاهد استفاده گسترده از رنگ کابینت هستیم. رنگ‌هایی جسورانه و زنده که در انواع کابینت mdf، ممبران و چوب قابل سفارش هستند.

رنگ‌های طوسی، سبز زیتونی، آبی فیروزه‌ای و حتی مشکی مات از جمله رنگ‌های پرطرفدار برای کابینت‌های مات هستند. همچنین، امکان سفارش کابینت‌هایی با رنگ‌های سفارشی به ساکنان خانه این فرصت را می‌دهد تا بر اساس سلیقه و نیاز خود، رنگ و طرح کابینت‌ها را انتخاب کند.

قیمت کابینت برای آشپزخانه

در سال جدید شاهد کابینت‌های دو رنگ و ترکیبی در دکوراسیون آشپزخانه‌ها هم هستیم. در این مدل‌ها، طراحان از ترکیب دو رنگ یا دو نوع ماده متفاوت در ساخت کابینت‌ها استفاده می‌کنند. به عنوان مثال، می‌توان از ترکیب چوب طبیعی با رنگ‌های مات یا براق استفاده کرد که جلوه‌ای بسیار زیبا و منحصر به فرد به آشپزخانه می‌بخشد.

این مدل‌ رنگ کابینت به آشپزخانه‌ها عمق و شخصیت بیشتری می‌دهند و به راحتی می‌توانند با سبک‌های مختلف دکوراسیون داخلی هماهنگ شوند.

از دست ندهید
بهترین کابینت برای آشپزخانه شما کدام است؟

کابینت‌هایی با سبک نئوکلاسیک

اگر سلیقه شما با سبک مدرن همخوانی نداشته باشد، مناسب‌ترین انتخاب برای شما، بهترین نوع کابینت ممبران است. این نوع کابینت جزئیات طراحی بیشتری نسبت به سبک مدرن داشته و برای خانه‌هایی با متراژ بزرگ مناسب‌تر است. شما می‌توانید صفحه کابینت را نیز با توجه به متریال کابینت، از انواع سنگ مرمر و گرانیت انتخاب کنید.

قیمت کابینت آشپزخانه متری چند است؟

هزینه هر متر كابينت با توجه به نوع متریال آن متفاوت است. در آخرین بررسی بازار هزینه ساخت با انواع متریال به شرح زیر است:

  1. كابينت ام دی اف از متری 6.000.000 تا 8.000.000 تومان
  2. کابینت هایگلاس از متری 6.500.000 تا 9.500.000 تومان
  3. کابینت فلزی از متری 5.000.000 تا 6.500.000 تومان
  4. کابینت ممبران از متری 7.000.000 تا 11.000.000 تومان
  5. کابینت چوبی از متری 12.000.000 تا 23.000.000 تومان

همانطور که مشاهده کردید، گرانترین نوع کابینت چوبی است و بهترین کابینت دنیا از دید بسیاری از متخصصان حوزه دکوراسیون داخلی چوب‌های درخت گردو و افرا محسوب می‌شوند.

کابینت سازان چطور قیمت کابینت را محاسبه می‌کنند؟

فرقی نمی‌کند آشپزخانه‌تان کوچک باشد یا بزرگ، محاسبه متراژ کابینت مورد نیاز شما کاری تخصصی است. به همین دلیل متخصصان معمولا بعد از مشاهده دکوراسیون آشپزخانه نسبت به محاسبه هزینه اقدام می‌کنند. از آنجایی‌که هزینه کابینت زمینی با هوایی و کمدی یکسان نیست، بهتر است قبل از شروع کار از کابینت‌ساز فاکتور جزئی‌ دریافت کنید.

از دست ندهید
پرده پشت سینک

با اضافه‌شدن هر متریال و طراحی خاص مثل در و شیشه‌های دکوری، کابینت کمدی و انواع تزئینات درصدی به هزینه‌های شما اضافه خواهد شد.

عوامل موثر بر قیمت ساخت کابینت

اگر همین حالا سری به فروشگاه‌های کابینت آماده بزنید یا در اینترنت سفارشی آنلاین ثبت کنید، هزینه‌های متفاوت قیمت ساخت کابینت شما را سردرگم می‌کند. اما اطلاع از عوامل موثر بر هزینه شما را نسبت به سفارش جدیدترین مدل کابینت آگاه‌تر می‌کند.

نوع مواد اولیه

اصلی‌ترین عامل تعیین کننده قیمت کابینت آشپزخانه نوع متریال به کار رفته در ساخت آن است. از انواع جنس کابینت می‌توان به چوب، ام دی اف، نئوپان، فلز، ممبران و هایگلاس اشاره کرد. به طور کلی کابینت‌های چوبی به دلیل استفاده از چوب واقعی، زیبایی و دوام بیشتر، گران‌قیمت‌تر بوده و نئوپان‌ها کم هزینه‌تر هستند.

قیمت کابینت

طراحی و جزئیات

طراحی و جزئیات مد نظر شما برای کابینت آشپزخانه‌تان چیست؟ کابینت ساده می‌پسندید یا شلوغ و پر از جزئیات؟ کابینت‌های ساده با طراحی‌های مینیمالیستی معمولاً هزینه کمتری دارند، در حالی که کابینت‌های پیچیده با جزئیات دقیق، قیمت بیشتری را شامل می‌شوند.

اندازه و ابعاد

ابعاد کابینت‌ها نیز یکی دیگر از عوامل موثر بر قیمت آن‌هاست. کابینت‌های بزرگتر و با فضای بیشتر به طور طبیعی هزینه بیشتری دارند. همچنین، اگر کابینت‌ها به صورت سفارشی طراحی شوند، هزینه‌ها به دلیل نیاز به کار بیشتر و مواد اضافی افزایش می‌یابد.

از دست ندهید
راپل تکنولوژی جدید جهت انجام پیچ و رولپلاک سنگ نما بدون داربست

نکات کلیدی قبل از سفارش کابینت

اگر می‌خواهید با هزینه معقول کابینتی سفارشی داشته باشید، پیشنهاد ما جدیدترین مدل کابینت آشپزخانه ام دی اف است. بهترین برند کابینت ایرانی ام دی اف فرامید، آرین سینا، فومنات، نوین چوب، پاک چوب و ایزوفام هستند.

با سفارش کابینت ام دی اف با انواع روکش، هزینه‌ها را کمتر کرده، استحکام و طول عمر را بالا برده و طراحی اختصاصی خواهید داشت.

قبل از اقدام به سفارش کابینت، چند نکته وجود دارد که می‌تواند به شما کمک کند تا انتخاب بهتری داشته باشید:

بودجه‌تان را از قبل تعیین کنید

قبل از هرچیزی بودجه را مشخص کنید و در اختیار کابینت‌سازان قرار دهید. این کار به شما کمک می‌کند تا بهتر برنامه‌ریزی کرده و از هزینه‌‌های غیر ضروری جلوگیری کنید. به همین ترتیب انتخاب‌های بهتری نیز خواهید داشت.

از مواد اولیه مناسب سفارش دهید

درست است که نئوپان هزینه کمتری دارد و چوب زیباتر است، اما شما باید با توجه به محیط زندگی و شرایط زیست خود متریال را انتخاب کنید. به عنوان مثال، اگر به دنبال زیبایی و دوام هستید، انتخاب چوب یا های‌گلاس می‌تواند مناسب باشد. اما اگر به دنبال کاهش هزینه‌ها هستید، MDF گزینه‌ مناسبی است.

از متخصصان کمک بگیرید

همانطور که گفتیم کابینت‌سازی کاری تخصصی است. بهتر است کار را به کاردانش بسپارید و حتما قبل از سفارش ساخت از مشاوران طراحی داخلی دکوراسیون کمک بگیرید. این افراد می‌توانند به شما کمک کنند تا با توجه به فضای موجود و نیازهای شما، طراحی مناسبی برای کابینت انتخاب کنید. شما می‌توانید از کابینت‌سازان بخواهید یک نمونه تصویری از مدل ذهنی‌ شما را به صورت 3D در اختیارتان بگذارند.

از دست ندهید
چرا پیچ و رولپلاک سنگ نما انجام میشود؟

در بازار امروز، داشتن اطلاعات کافی درباره قیمت‌ها و روند ساخت کابینت، به شما این امکان را می‌دهد که انتخابی هوشمندانه و به‌صرفه داشته باشید. بنابراین، با دقت و آگاهی، بهترین گزینه را برای خانه‌تان انتخاب کنید و از زیبایی و کارایی کابینت‌های جدید خود لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا